Pipot, huivit ja ponchot

Merinovillaiset Saaristopipot, -huivit ja -ponchot noudattavat samaa yksinkertaista linjaa kuin muutkin Saaristovillatuotteet. Tuotteet on valmistettu laadukkaasta Suomessa neulotusta mulesing vapaasta ohuesta 100% merinovillasta. Merinovilla on pehmeää ja joustavaa ja lämpöominaisuuksiensa lisäksi merinovilla hengittää eikä tunnu kylmältä kosteissakaan olosuhteissa. Pipoa valmistetaan yhtä kokoa, joka joustavuutensa takia vastaa kokoja 56-58 cm.

Harmajapipoihin on painettu Harmajan majakkasaaren koordinaatit. Harmajapipot on valmistettu laadukkaista Suomessa neulotuista Ekopuuvillaisista joustocollegekankaista, joista myös Ulappahupparituotteet on valmistettu. Pipojen materiaali on pehmeä ja joustava ja erittäin miellyttävä käytössä. Aikuisten pipo on kooltaan n. 56-58 cm ja lapsille on pieniä pipokokoja 1-4 (päänympärys 40-52 cm).

Bambuponchot on valmistettu pehmeästä ja joustavasta laadukkaasta Suomessa neulotusta bambutrikoosta. Antistaattisuutensa, hengittävyytensä ja pehmeytensä vuoksi bambu on erittäin miellyttävä käytössä ja sopii myös herkkäihoisille käyttäjille.

Meiltä ostaminen on helppoa ja turvallista, lue lisää.

7 tuotetta
  • Sivu 1 / 1


Tutustu myös lasten pellavalakanoihin!

Lasten pellavalakanat