KIVIkivi-malliston tuotanto


Tervetuloa tutustumaan tuotteidemme matkaan alkutuottajalta asiakkaalle!

Toimintamme ydinajatus on, että teemme osamme kestävämmän tulevaisuuden puolesta. Haluamme omilla valinnoillamme ja konkreettisilla teoilla osoittaa, että vastuullisuus ja liiketoiminta voivat (ja niiden pitää) kulkea käsi kädessä.

Vastuullisesti tuotetut vaatteet eivät ole vain ekologisesti kestävämpiä, vaan yleensä myös laadukkaampia ja kestävämpiä käytössä. Tämä on tärkeää sekä ympäristön että asiakkaidemme kannalta. Valitsemme materiaalit ja valmistusmenetelmät tarkkaan, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme paitsi iloa tuottavia ja laadukkaita tuotteita, mutta myös mahdollisuuden olla ylpeitä vastuullisista valinnoistaan.


Luotettavat yhteistyökumppanit


Lähtökohtanamme on ollut valita mahdollisimman ekologiset ja vastuulliset materiaalit ja tuottaa tuotteet lähellä meitä:

1. Valtaosa käyttämistämme kankaista valmistetaan Orivedellä, valmistajana suomalainen Orneule

2. Tuotteet ommellaan pääosin Virossa, norjalaisen Protex AS:n tehtaalla Tallinnassa.

3. Kodin pellavat valmistetaan Latviassa. Materiaalikuvauksista alla löydät lisää tietoa käyttämästämme pellavasta ja muista kankaista.

4. Tuotteiden varasto on Suomessa. WebLog Finland Oy huolehtii varastoinnin ohella tuotteiden lähettämisestä asiakkaille.

Lue lisää materiaaleistamme ja niiden alkuperästä: