MERINOVILLA


Merinovilla on luonnonkuitu, hyvin hienoa villaa. Käyttämämme merinovillaneulos on neulottu Suomessa oriveteläisen Orneuleen tehtaalla mulesingvapaasta merinovillalangasta. Langat neulokseen kehrätään Italiassa sekä Romaniassa. Kuitu on peräisin Etelä-Amerikasta, Uruguaysta.


MERINOVILLAN PARHAAT OMINAISUUDET

Villavaatteet ovat päällä pehmeitä, lämpimiä ja mukavia. Lämpöominaisuuksiensa lisäksi merinovilla hengittää eikä tunnu kylmältä kosteissakaan olosuhteissa.

Meiltä kysytään usein kutittaako merinovilla. Iloksemme voimme vastata, että KIVIkivin vaatteissa käytettävä merinovilla on villaksi erittäin pehmeää. Olemmekin saaneet asiakkailtamme paljon ”Ihanaa, kun ei kutita!” -palautteita.

MERINOVILLAN HOITO-OHJEET


Merinovillan antibaketeeristen ominaisuuksien johdosta villavaatteita ei tarvitse pestä usein.  Säännöllinen tuuletus riittää pitämään villavaatteen raikkaana. 

Voit kuitenkin huoletta pestä KIVIkivin merinovillatuotteet pesuohjeiden mukaisesti aina kun tarve on - tuotteet säilyttävät mallinsa pesussa hienosti. Käyttämämme merinovilla kutistuu pesussa noin 5%.

MERINOVILLASUOSIKKEJA