BAMBUTRIKOO


Bambutrikoo on ehkä kiitetyin materiaalimme. Valitsimme sen alun perin tuotteisiimme, sillä ihastuimme sen pehmeyteen ja kauniiseen laskeutuvuuteen. Ja bambusta on tullut KIVIkivin malliston kestosuosikki – nyt bambuvaatteemme ovat erittäin pidettyjä, kestäviä ja ajattomia klassikoita jo.

 

Käyttämämme bambutrikoo neulotaan Orneuleella Orivedellä ja värjätään kotimaisessa tai eurooppalaisessa värjäämössä. Neuloksessa käytetty bambu-viskoosilanka on peräisin Intiasta ja elastaani Ranskasta.

 

BAMBUTRIKOON PARHAAT OMINAISUUDET

Bambu on erittäin kestävä kasvi, joka kasvaa nopeasti ilman lannoitteita tai torjunta-aineita, ja se tarvitsee huomattavasti vähemmän vettä kuin puuvilla. Tämä tekee bambukankaasta ympäristöystävällisemmän valinnan.

 

Bambukangas on pehmeää ja sileää, kangas tuntuu silkinomaiselta ja mukautuvalta iholla. Bambukangas siirtää kosteutta ja auttaa pitämään ihon kuivana ja viileänä. Sillä on myös luonnollisia antibakteerisia ominaisuuksia ja luonnollista UV-suojaa.

BAMBUTRIKOON HOITO-OHJE


Käyttämämme bambutrikoo kestää hyvin 60 asteen pesua. Märkänä vaate saattaa näyttää suurelta ja peltimäiseltä. Kuivuessaan vaate kuitenkin kutistuu hienosti takaisin omaan malliinsa. 


Bambutrikoo ei juuri kutistu pesussa.

Bambu suosikkeja