VOIMAA MERESTÄ!

VOIMAA MERESTÄ!

Mitä tarkoitamme, kun sanomme: VOIMAA MERESTÄ, puhumme aitouden ja kauniin yksinkertaisuuden puolesta?

KIVIkivi on verkkokauppa, jonka tuotteet ovat yhtä aitoja ja yksinkertaisen kauniita kuin Suomenlahden aaltojen hiomat rantakivet. Meri on käyttövoima, joka puhaltaa mallistomme läpi. Sävyjen harmoniaa sekä suomalaisia, ekologisia korkealaatuisia materiaaleja. Lähellä hyvin tehtyjä ja mukavia kulutusta kestäviä tuotteita. 

 

Inspiraatio syntyy meren äärellä, pakkaspulahdus tai syksyisen myrskyävän meren voima pysäyttää. Joskus peilityyni meri velloo silmänkantamattomiin kauniina ja säyseänä. Näissä tunnelmissa huolet unohtuvat, mieli lepää ja uudet ideat syntyvät.

 

Aitouden ja kauniin yksinkertaisuuden takana on myös ajatus elämästä yleensä. Haluamme tuoda elämään aitoutta ja kaunista yksinkertaisuutta. Vähemmän suorittamista, enemmän mielenrauhaa. Näkemyksemme mukaan elämää ei pitäisi juosta eteenpäin tehden mahdollisimman paljon. Elämää olisi hyvä elää ajatuksella vähemmän on enemmän; tehdä rohkeasti oman näköisiä ja omiin arvoihin sopivia asioita ja valintoja. Pysähtyä ja kuunnella. Olla läsnä.

 

Mieli lepää saariston kauneudessa ja meren äärellä. KIVIkivin tuotteilla tuot myös kotiisi palan saariston ja meriluotojen tunnelmaa – mahdollisuuden pysähtyä ja ammentaa voimaa merestä!

 

Meri kutsuu, kutsuuko myös sinua?


Liisa/ KIVIkivi

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.