Merinovilla - luonnon oma älymateriaali

Merinovilla - luonnon oma älymateriaali

Merinovilla - luonnon oma älymateriaali 

Merinovilla on luonnonkuitu, hyvin hienoa villaa. Merinovillatuotteet ovat yksi KIVIkivin malliston kivijalka ja siihen on monta hyvää syytä – listasimme tähän tärkeimmät:

1. Hyvä iholle

Meiltä kysytään usein kutittavatko KIVIkivin merinovillatuotteet. Iloksemme voimme vastata, että merinovilla on villaksi erittäin pehmeää. Samaa mieltä ovat monet asiakkaamme, olemme saaneet paljon ”Ihanaa, kun ei kutita!” -palautteita.

2. Sopii nojatuolin nurkkaan ja vaativiinkin seikkailuihin

Villavaatteet ovat päällä pehmeitä, lämpimiä ja mukavia. Lämpöominaisuuksiensa lisäksi merinovilla hengittää eikä tunnu kylmältä kosteissakaan olosuhteissa.

3. Kotimaista työtä

KIVIkivin SAARISTOVILLA-tuotteiden merinovillaneulos on neulottu Suomessa oriveteläisen Orneuleen tehtaalla mulesingvapaasta merinovillasta. SAARISTOVILLA-sarjasta löydät villaiset hupparit, huppumekot, villatakit sekä pipot, ponchot ja huivit.  

4. Helppo huoltaa

Merinovillan antibaketeeristen ominaisuuksien johdosta villavaatteita ei tarvitse pestä usein.  Säännöllinen tuuletus riittää pitämään vaatteen raikkaana. Voit kuitenkin huoletta pestä KIVIkivin merinovillatuotteet pesuohjeiden mukaisesti aina kun tarve on - tuotteet säilyttävät mallinsa pesussa hienosti. SAARISTOVILLA-tuotteiden kutistuma on erittäin pientä. Ja jos villavaate on venynyt pidemmän käytön jälkeen, sen saa palautettua omaan muotoonsa pesulla. 

 

Antaa tuulla ja sataa! Merinovilla antaa lämpöä syksyn ja talven viimoihin. Kaikki merinovillatuotteemme löydät täältä.

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.