Merinovillaa ja pellavaa; KIVIkivin lahjavinkit jouluun!

Merinovillaa ja pellavaa; KIVIkivin lahjavinkit jouluun!

Lahjan antaminen on usein vielä hauskempaa kuin lahjan saaminen. Lahjaidean keksiminen on kuitenkin useimmille meistä työn ja tuskan takana. Keräsimme muutaman lahjaidean alle auttamaan urakassa.

Puolisolle, äidille, isälle tai hyvälle ystävälle keveä pellavainen Usva-aamutakki

Laatua ja luonnon materiaaleja rakastavalle on pellavainen Usva-aamutakki loistava lahjaidea. Tämä höyhenenkeveä pellava-aamutakki sopii niin avanto-uinti kaveriksi, kuin takan ääreen. Pellava on materiaalina lämmin ja hengittävä, joka pitää hyvin lämpimänä talvella ja vilpoisena kuumana kesäpäivänä.

 

Ystävälle tai tuttavalle pehmeä merinovillainen Saaristovillaponcho

Tänä talvena lämpötiloja lasketaan myös sisällä. Pehmeä lämmin merinovillaponcho kulkee helposti mukana toimistolle tai illan viettoon. Merinovillaponcho on helppo ja mukava lämpöä tuova vaate, joka viimeistelee asun tyylikkäästi. Pakettiin voi lisätä myös samasta merinovillasta valmistetun Saaristovillahuivin.

 

Lapselle ihanan pehmeät pellavalakanat

Jos etsit käytännöllistä lahjaa lapselle, joka säilyttää arvonsa vuodesta toiseen, on pellavalakanat oiva valinta. Nämä lakanat ovat lasten suosikit mm. pehmeytensä ansiosta. Pellavalakanat ovat usein myös tarkan vanhemman mieleen. PS. lisää lahjaan pieni unilelu, joka saa lapsen silmät loistamaan pakettia avatessa. Ilo pellavalakanoista syntyy käytön myötä!

 

Aktiiviselle lapselle lämmin merinovillainen Saaristovillahuppari

Ulkoilua rakastavalle lapselle sopii lahjaksi tyylikäs merinovillainen Saaristovillahuppari. Merinovillahuppari pitää pienen kehon lämpöisenä ja sopii niin kouluun, kuin hiihtomäkeen. 


Miehelle pehmeä Harmajayöasu

Harmajayöasun malli on ollut monen miehen mieleen. Yöasua voi käyttää myös mukavana kotiasuna. Harmajayöasut on valmistettu pehmeästä ohkaisesta ekopuuvillasta. Ps. tästä sarjasta löytyy yöasut koko perheelle.

 

Saariston tunnelmaa haikailevalle laadukkaat LUOTO-pellavapussilakanat ja/tai pellavatyynyliinat

Uudet hieman paksummat pellavaiset LUOTO-pellavapussilakanat pitävät lämpimänä viileinä öinä. Näihin lämpöisiin pellavalakanoihin on ihana kömpiä illalla. Lakanoiden myötä saat myös palan saariston tunnelmaa kotiisi. 

 

Omia lahjavinkkejä saa jakaa alle helpottamaan muita lahjanetsijöitä. Rentouttavaa ja kiireetöntä joulunalusaikaa!

Verkkokauppaan jouluostoksille pääset tästä. 

Toivoo Liisa / KIVIkivi 

 

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.