Isänpäivälahja -Isänpäivä lähestyy

Isänpäivälahja -Isänpäivä lähestyy

MITÄ ISÄLLE ISÄNPÄIVÄNÄ?

Isänpäivä lähestyy, ja on aika laittaa lahja tilaukseen, jos sellaisen aikoo ehtiä isänpäiväksi hankkia. Millainen lahja isää miellyttää? Sukat ovat yksi yleisimmistä lahjoista, joita miehille isänpäivänä ostetaan, mutta ovatkohan ne aivan isän mieleen?

Yhteinen aika ja tekeminen lasten kanssa ovat asioita, joita isät useimmiten arvostavat. Lahjan tarkoitushan on muistaa isää, ja lahjanantajana ovat pääosassa lapset. Millaisesta yhteisestä tekemisestä isä voisi nauttia, ja miten tästä saisi aikaan paketin?

Lahjakortti yhteiselle retkelle ja isästä piirretty kuva saavat monen isän hymyilemään.

Jos isä on kovin kiireinen, ''Nuku niin pitkään kuin haluat'' -lahjakortti voisi olla mieluinen lahja. Myös ruoan laittaminen yhdessä on mukavaa yhteistä ajanvietettä.

Jos lahjaan haluaa liittää lisäksi myös paketin, suosittelemme kurkistamaan KIVIkivin tiimiyöasuja verkkokaupan puolelta. Harmaja-yöasuja löytyy niin miehille kuin lapsille.

Jos olet erittäin rohkea, osta isälle pellavainen aamutakki tai pyyhe, ja kutsu yhteiselle marraskuiselle uintiretkelle. :) Tätä ainakin meidän isi/pappa arvostaisi!

Muistathan myös isoisää!

Kaikki miesten tuotteet -10% koodilla ISÄLLE. Alennuskoodin viimeinen voimassaolopäivä on isänpäivä 14.11.2021.  www.kivikivi.fi


Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.