Bambu -koe täydellinen yhdistelmä mukavuutta, ajatonta tyyliä ja kestävyyttä

Bambu -koe täydellinen yhdistelmä mukavuutta, ajatonta tyyliä ja kestävyyttä

Bambutrikoo on ehkä kiitetyin materiaalimme. Valitsimme sen alun perin tuotteisiimme, sillä ihastuimme sen pehmeyteen ja kauniiseen laskeutuvuuteen. Bambusta on tullut KIVIkivin malliston kestosuosikki – bambuvaatteemme ovat erittäin pidettyjä, kestäviä ja ajattomia klassikoita.

Käyttämämme bambutrikoo neulotaan Orneuleella Orivedellä ja värjätään kotimaisessa värjäämössä. Neuloksessa käytetty bambu-viskoosilanka on peräisin Intiasta ja elastaani Ranskasta.

BAMBUTRIKOON PARHAAT OMINAISUUDET

Bambu on erittäin kestävä kasvi, joka kasvaa nopeasti ilman lannoitteita tai torjunta-aineita, ja se tarvitsee huomattavasti vähemmän vettä kuin puuvilla. Tämä tekee bambukankaasta ympäristöystävällisemmän valinnan. Bambukangas on pehmeää ja sileää, kangas tuntuu silkinomaiselta ja mukautuvalta iholla. Bambukangas siirtää kosteutta ja auttaa pitämään ihon kuivana ja viileänä. Sillä on myös luonnollisia antibakteerisia ominaisuuksia ja luonnollista UV-suojaa.

TUTUSTU RAKASTETTUIHIN BAMBUVAATTEISIIMME HUOLELLA 

Mallistostamme löytyy bambuvaatteita moneen, mekkoja, toppeja sekä hameita. Bambua voi yhdistellä kivasti pellavan kanssa tai valita mekon, jonka yläosa on joustavaa bambua ja alaosa vilpoisaa pellavaa. Mekon kanssa sopii pehmeä ja kauniisti laskeutuva bambuponcho.  

Tee ihanat bambulöytösi täältä! Huom. tee ostopäätös huolella sillä bambuvaate palvelee sinua monta kesää eteenpäin.

VERKKOKAUPPAAN

Bambua voi yhdistellä tyylikkäästi vilpoisan pellavan kanssa !
 


Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.