Naisten vaatteet

Naisten mekot ja yöpaidat noudattavat yksinkertaista linjaa ja niukkaa värimaailmaa, jotka kestävät ajankulun. Pyrimme kestävään kehitykseen; valitsemme ekologisia ja korkealaatuisia materiaaleja, tuotteet ovat hyvin tehtyjä ja kestävät kulutusta ja pesua. Haluamme tuotteillamme myös synnyttää elämyksellisyyttä ja iloa!

Käyttämämme vaatekankaat, pellavaa lukuunottamatta, on valmistanut Orneule Orivedellä.  Naisten Purjemekot ja KIVIhupparit on valmistettu bambusta. Antistaattisuutensa, hengittävyytensä ja pehmeytensä vuoksi bambu on erittäin miellyttävä käytössä ja sopii myös herkkäihoisille käyttäjille. Harmajayöpaidat on valmistettu 100% ekopuuvillasta. Ulappatuotteiden materiaali on pehmeää ja joustavaa ekopuuvillaa, joka on erittäin miellyttävää käytössä. Villatuotteet on valmistettu mulesing vapaasta 100% merinovillasta.

Tuotteet on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Virossa suomalaisista kankaista.Tuotteiden mitat on esitetty kunkin tuotteen kohdalla erillisessä 'Mitat'-liitteessä ja viimeisessä tuotekuvassa.


Meiltä ostaminen on helppoa ja turvallista, lue lisää