Usva pellava-aamutakki, tummansininen
Usva pellava-aamutakki, tummansininen Usva pellava-aamutakki, tummansininen Usva pellava-aamutakki, tummansininen Usva pellava-aamutakki, tummansininen Usva pellava-aamutakki, tummansininen Usva pellava-aamutakki, tummansininen Usva pellava-aamutakki, tummansininen Usva pellava-aamutakki, tummansininen Usva pellava-aamutakki, tummansininen Usva pellava-aamutakki, tummansininen Usva pellava-aamutakki, tummansininen Usva pellava-aamutakki, tummansininen Usva pellava-aamutakki, tummansininen Usva pellava-aamutakki, tummansininen Usva pellava-aamutakki, tummansininen

Usva pellava-aamutakki, tummansininen

136,00 €

100% pellavaa. Aamutakin hupun reunaan on painettu Harmajan majakkasaaren koordinaatit. (Kuvien aamutakki kokoa S)

Toimitusaika 2 - 7 työpäivää

100% pellavaa. Kankaalla on Öko-Tex® standardi 100.

Pellava on kaunis ja ympäristöystävällinen luonnonmateriaali. Pellavakankaan mukavuus ja pehmeys lisääntyvät pesukertojen myötä. 

Pellava-aamutakkien värimaailma on sama kuin pellavalakanoissa. Aamutakit on suunniteltu sekä naisille että miehille, joten napitus on molemminpuolinen. Aamutakin hupun reunaan on painettu Harmajan majakkasaaren koordinaatit. Takki on pakattu pieneen pellavaiseen matkapussiin. Aamutakin mitat on esitetty viimeisessä tuotekuvassa. on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Latviassa.

Mallin päällä koko S.