Kaislamekko, siniharmaa ja beige
Kaislamekko, siniharmaa ja beige Kaislamekko, siniharmaa ja beige Kaislamekko, siniharmaa ja beige Kaislamekko, siniharmaa ja beige Kaislamekko, siniharmaa ja beige Kaislamekko, siniharmaa ja beige Kaislamekko, siniharmaa ja beige Kaislamekko, siniharmaa ja beige Kaislamekko, siniharmaa ja beige Kaislamekko, siniharmaa ja beige Kaislamekko, siniharmaa ja beige Kaislamekko, siniharmaa ja beige

Kaislamekko, siniharmaa ja beige

96,00 €

Keveä kesämekko, 100% pellavaa. Taskut edessä ja vetoketju sivussa. Ensimmäisen mallin pituus 163/mekon koko M. Toisen mallin pituus 170/mekon koko XXL.

Kaislamekko on valmistettu 100% pellavasta ja on päällä mukava ja keveä. Pellava on hieman paksumpaa verrattuna AAVAmekossa käytettyyn pellavaan. Piilovetoketju mekon sivulla helpottaa mekon pukemista. Mekko on malliltaan mukavan väljä ja ihanan vilpoisa kuumallakin kesäsäällä. Pellava on kivipestyä, eikä enää kutistu pesussa.

Pellava 100 %


Pesu nurinpäin käännettynä ja kuosittelu kosteana; näin tuotteiden malli säilyy parhaiten pesusta toiseen! Mekkojen pesussa ei pidä käyttää valkaisuaineita. 

Pellavamekon mitat on esitetty viimeisessä tuotekuvassa. Mekko ei kutistu pesussa. Kaislamekko on valmistettu Virossa eurooppalaisesta pellavasta.

KIVIkivi puhuu kestävän rakkauden ja kauniin yksinkertaisuuden puolesta.