Aaltomekko, bambua ja pellavaa
Aaltomekko, bambua ja pellavaa Aaltomekko, bambua ja pellavaa Aaltomekko, bambua ja pellavaa Aaltomekko, bambua ja pellavaa Aaltomekko, bambua ja pellavaa Aaltomekko, bambua ja pellavaa Aaltomekko, bambua ja pellavaa Aaltomekko, bambua ja pellavaa Aaltomekko, bambua ja pellavaa Aaltomekko, bambua ja pellavaa Aaltomekko, bambua ja pellavaa Aaltomekko, bambua ja pellavaa Aaltomekko, bambua ja pellavaa Aaltomekko, bambua ja pellavaa Aaltomekko, bambua ja pellavaa Aaltomekko, bambua ja pellavaa Aaltomekko, bambua ja pellavaa Aaltomekko, bambua ja pellavaa Aaltomekko, bambua ja pellavaa Aaltomekko, bambua ja pellavaa Aaltomekko, bambua ja pellavaa Aaltomekko, bambua ja pellavaa

Aaltomekko, bambua ja pellavaa

88,00 €

Kevyt kesämekko, yläosa on luonnonvalkoista tai mustaa joustavaa bambua ja alaosa 100% pellavaa. Kuvan mallin pituus 163cm, mekon koko S

Raikas kesäinen AALTOmekko on mukava ja keveä päällä. Alaosa on valmistettu 100% pellavasta ja yläosa pehmeästä ja joustavasta bambutrikoosta. AALTOmekko eroaa sisarestaan AAVAmekosta hieman. AALTOmekon alaosan pellava on hieman paksumpaa. Yläosa on malliltaan samanlainen, kuin LUOTOtopissa/LUOTOmekossa.

Mekon yläosa: Bambu/Lycra 96/4% trikoo
Mekon alaosa: Pellava 100 %


Pesu nurinpäin käännettynä ja kuosittelu kosteana; näin tuotteiden malli säilyy parhaiten pesusta toiseen! Mekkojen pesussa ei pidä käyttää valkaisuaineita. 

Mekon mitat on esitetty viimeisessä tuotekuvassa.

Aaltomekko on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Virossa. Bambutrikoo on valmistettu Suomessa. Pellava on valmistettu Euroopassa.

KIVIkivi puhuu kestävän rakkauden ja kauniin yksinkertaisuuden puolesta.