Saaristovillahuppari
Saaristovillahuppari Saaristovillahuppari Saaristovillahuppari Saaristovillahuppari Saaristovillahuppari Saaristovillahuppari Saaristovillahuppari Saaristovillahuppari Saaristovillahuppari Saaristovillahuppari Saaristovillahuppari Saaristovillahuppari Saaristovillahuppari Saaristovillahuppari

Saaristovillahuppari

110,40 €
138,00 €

Hupulliset Saaristovillahupparit on valmistettu ohuesta mulesing vapaasta 100% merinovillasta. Malli päällikuvassa on 165cm pitkä ja päällä on M-koon huppari.

Naisten merinovillaiset hupparit noudattavat samaa yksinkertaista linjaa kuin Saaristovillamekot. Hupparissa on edessä halkiotasku. Huppareiden kanssa käytettäväksi on suunniteltu myös samasta merinovillasta valmistetut merinovillaponchot, -tuubihuivit ja -pipot.

Villahupparit on valmistettu laadukkaasta ohuesta Suomessa neulotusta mulesing vapaasta 100% merinovillasta, jolla on Öko-Tex® standardi 100. Merinovilla on pehmeää ja joustavaa ja lämpöominaisuuksiensa lisäksi merinovilla hengittää eikä tunnu kylmältä kosteissakaan olosuhteissa. Hupparin mitat on esitetty erillisessä 'Mitat'-liitteessä ja viimeisessä tuotekuvassa.

Villahupparit on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Virossa Suomessa neulotuista merinovillaneuloksista.  


Pesu nurinpäin käännettynä villapesuohjelmalla ja kuosittelu kosteana; näin tuotteiden malli säilyy parhaiten pesusta toiseen!


KIVIkivi puhuu kestävän rakkauden ja kauniin yksinkertaisuuden puolesta.

Samankaltaiset tuotteet