Saaristovillatakki
Saaristovillatakki Saaristovillatakki Saaristovillatakki Saaristovillatakki Saaristovillatakki Saaristovillatakki Saaristovillatakki Saaristovillatakki Saaristovillatakki Saaristovillatakki

Saaristovillatakki

156,00 €

Hupulliset Saaristovillatakit on valmistettu mulesing vapaasta 100% merinovillasta. Kuvien malli on 165cm pitkä ja päällä on S-koon mekko.

Naisten merinovillaiset hupputakit noudattavat samaa yksinkertaista linjaa kuin  villamekot. Villatakissa on edessä taskut. Takkien kanssa käytettäväksi on suunniteltu myös samasta merinovillasta valmistetut merinovillamekot, -ponchot ja -tuubihuivit.

Hupulliset villatakit on valmistettu laadukkaasta Suomessa neulotusta mulesing vapaasta 100% merinovillasta, jolla on Öko-Tex® standardi 100. Merinovilla on pehmeää ja joustavaa ja lämpöominaisuuksiensa lisäksi merinovilla hengittää eikä tunnu kylmältä kosteissakaan olosuhteissa. Takin mitat on esitetty viimeisessä kuvassa.

Villatakit on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Virossa Suomessa neulotuista  merinovillakankaista.  

Pesu nurinpäin käännettynä villapesuohjelmalla ja kuosittelu kosteana; näin tuotteiden malli säilyy parhaiten pesusta toiseen!


Samankaltaiset tuotteet