Saaristovillatakki
Saaristovillatakki Saaristovillatakki Saaristovillatakki Saaristovillatakki Saaristovillatakki Saaristovillatakki Saaristovillatakki Saaristovillatakki Saaristovillatakki Saaristovillatakki Saaristovillatakki Saaristovillatakki Saaristovillatakki Saaristovillatakki Saaristovillatakki Saaristovillatakki Saaristovillatakki Saaristovillatakki Saaristovillatakki Saaristovillatakki Saaristovillatakki

Saaristovillatakki

168,00 €

Hupulliset Saaristovillatakit on valmistettu mulesing vapaasta 100% merinovillasta. Kuvien malli on 165cm pitkä ja päällä on S-koon villatakki.

Naisten merinovillaiset Saaristovillatakit noudattavat samaa yksinkertaista linjaa kuin villamekot. Villatakissa on edessä taskut. Takkien kanssa käytettäväksi on suunniteltu myös samasta merinovillasta valmistetut merinovillamekot, -ponchot ja -tuubihuivit. Villatakkien mitoitus on väljää.

Hupulliset villatakit on valmistettu laadukkaasta Suomessa neulotusta mulesing vapaasta 100% merinovillasta, jolla on Öko-Tex® standardi 100. Merinovilla on pehmeää ja joustavaa ja lämpöominaisuuksiensa lisäksi merinovilla hengittää eikä tunnu kylmältä kosteissakaan olosuhteissa. Takin mitat on esitetty viimeisessä tuotekuvassa ja erillisessä 'Mitat'-liitteessä.

Merinovillaiset villatakit on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Virossa Suomessa neulotuista  merinovillaneuloksista.  


Pesu nurinpäin käännettynä villapesuohjelmalla ja kuosittelu kosteana; näin tuotteiden malli säilyy parhaiten pesusta toiseen!


KIVIkivi puhuu kestävän rakkauden ja kauniin yksinkertaisuuden puolesta.


Samankaltaiset tuotteet
-20%
Saaristovillahuppari
110,40 € 138,00 €