Ulappahuppari, harmaa ja musta painatuksella
Ulappahuppari, harmaa ja musta painatuksella Ulappahuppari, harmaa ja musta painatuksella Ulappahuppari, harmaa ja musta painatuksella Ulappahuppari, harmaa ja musta painatuksella Ulappahuppari, harmaa ja musta painatuksella Ulappahuppari, harmaa ja musta painatuksella Ulappahuppari, harmaa ja musta painatuksella Ulappahuppari, harmaa ja musta painatuksella Ulappahuppari, harmaa ja musta painatuksella Ulappahuppari, harmaa ja musta painatuksella Ulappahuppari, harmaa ja musta painatuksella Ulappahuppari, harmaa ja musta painatuksella Ulappahuppari, harmaa ja musta painatuksella Ulappahuppari, harmaa ja musta painatuksella

Ulappahuppari, harmaa ja musta painatuksella

115,00 €

Ulappahupparit on valmistettu laadukkaista Suomessa neulotuista kankaista. Hupparin tarkemmat mitat löytyvät viimeisestä tuotekuvasta.

Materiaali: Eko-CO/Lycra 95/5%

Ulappahupparit on valmistettu samasta laadukkaasta Suomessa neulotusta ekopuuvillaisesta joustocollegesta kuin Ulappahuppumekot. Hupparin materiaali on pehmeä ja joustava ja erittäin miellyttävä käytössä. Hupparissa on päällitasku. Tuotteet voidaan pestä 60 C:ssa. 

Pesu nurinpäin käännettynä ja kuosittelu kosteana; näin tuotteiden malli säilyy parhaiten pesusta toiseen!

Hupparit on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Virossa laadukkaista Suomessa neulotuista kankaista.
Hupparin mitat on esitetty viimeisessä tuotekuvassa ja erillisessä 'Mitat'-liitteessä. KIVIkivi puhuu kestävän rakkauden ja kauniin yksinkertaisuuden puolesta.


Yhteensopivat tuotteet