Saaristovillamekko
Saaristovillamekko Saaristovillamekko Saaristovillamekko Saaristovillamekko Saaristovillamekko Saaristovillamekko Saaristovillamekko Saaristovillamekko Saaristovillamekko Saaristovillamekko

Saaristovillamekko

148,00 €

Hupulliset Saaristovillamekot on valmistettu mulesing vapaasta 100% merinovillasta. Kuvien malli on 165cm pitkä ja päällä on S-koon mekko.

Toimitusaika 2 - 7 työpäivää

Naisten tummanharmaat merinovillaiset huppumekot noudattavat samaa yksinkertaista linjaa kuin  Ulappahuppumekot. Villamekossa on edessä tasku. Mekkojen kanssa käytettäväksi on suunniteltu myös samasta merinovillasta valmistetut merinovillaponchot ja -tuubihuivit.

Hupulliset villamekot on valmistettu laadukkaasta Suomessa neulotusta mulesing vapaasta 100% merinovillasta, jolla on Öko-Tex® standardi 100. Merinovilla on pehmeää ja joustavaa ja lämpöominaisuuksiensa lisäksi merinovilla hengittää eikä tunnu kylmältä kosteissakaan olosuhteissa. Mekon mitat on esitetty viimeisessä kuvassa.

Villamekot on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Virossa suomalaisista kankaista.  

Pesu nurinpäin käännettynä villapesuohjelmalla ja kuosittelu kosteana; näin tuotteiden malli säilyy parhaiten pesusta toiseen!


Yhteensopivat tuotteet