Saaristovillamekko
Saaristovillamekko Saaristovillamekko Saaristovillamekko Saaristovillamekko Saaristovillamekko Saaristovillamekko Saaristovillamekko Saaristovillamekko Saaristovillamekko Saaristovillamekko Saaristovillamekko Saaristovillamekko Saaristovillamekko Saaristovillamekko Saaristovillamekko Saaristovillamekko Saaristovillamekko Saaristovillamekko Saaristovillamekko Saaristovillamekko Saaristovillamekko Saaristovillamekko

Saaristovillamekko

148,00 €

Hupulliset Saaristovillamekot on valmistettu mulesing vapaasta 100% merinovillasta. Malli on 165cm pitkä ja päällä on S-koon mekko. (tummansininen kokoa M)

Toimitusaika 2 - 7 työpäivää

Naisten merinovillaiset huppumekot noudattavat samaa yksinkertaista linjaa kuin Ulappahuppumekot. Villamekossa on edessä tasku. Mekkojen kanssa käytettäväksi on suunniteltu myös samasta merinovillasta valmistetut merinovillaponchot ja -tuubihuivit. Villamekkojen mitoitus on väljää.

Hupulliset villamekot on valmistettu laadukkaasta Suomessa neulotusta mulesing vapaasta 100% merinovillasta, jolla on Öko-Tex® standardi 100. Merinovilla on pehmeää ja joustavaa ja lämpöominaisuuksiensa lisäksi merinovilla hengittää eikä tunnu kylmältä kosteissakaan olosuhteissa. Mekon mitat on esitetty erillisessä 'Mitat'-liitteessä ja viimeisessä tuotekuvassa.

Villamekot on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Virossa suomalaisista kankaista.  

Pesu nurinpäin käännettynä villapesuohjelmalla ja kuosittelu kosteana; näin tuotteiden malli säilyy parhaiten pesusta toiseen!

Puhumme aitouden ja kauniin yksinkertaisuuden puolesta.


Samankaltaiset tuotteet
Yhteensopivat tuotteet