Purjemekko 6, musta ja luonnonvalkoinen
Purjemekko 6, musta ja luonnonvalkoinen Purjemekko 6, musta ja luonnonvalkoinen Purjemekko 6, musta ja luonnonvalkoinen Purjemekko 6, musta ja luonnonvalkoinen Purjemekko 6, musta ja luonnonvalkoinen Purjemekko 6, musta ja luonnonvalkoinen Purjemekko 6, musta ja luonnonvalkoinen Purjemekko 6, musta ja luonnonvalkoinen Purjemekko 6, musta ja luonnonvalkoinen Purjemekko 6, musta ja luonnonvalkoinen Purjemekko 6, musta ja luonnonvalkoinen Purjemekko 6, musta ja luonnonvalkoinen Purjemekko 6, musta ja luonnonvalkoinen Purjemekko 6, musta ja luonnonvalkoinen Purjemekko 6, musta ja luonnonvalkoinen

Purjemekko 6, musta ja luonnonvalkoinen

88,00 €

Suuren suosion saavuttaneita bambuisia Purjemekkoja on saatu uusi erä. Nyt värinä myös luonnonvalkoinen ja lisäkokona XXXL.

Toimitusaika 2 - 7 työpäivää

Bambu/Lycra 96/4%
Purjemekot on valmistettu pehmeästä ja joustavasta laadukkaasta Suomessa neulotusta bambutrikoosta, jolla on Öko-Tex® standardi 100. Antistaattisuutensa, hengittävyytensä ja pehmeytensä vuoksi bambu on erittäin miellyttävä käytössä ja sopii myös herkkäihoisille käyttäjille.

Pesu nurinpäin käännettynä ja kuosittelu kosteana; näin bambusta tehtyjen tuotteiden malli säilyy parhaiten pesusta toiseen!

KIVIkivi puhuu kestävän rakkauden ja kauniin yksinkertaisuuden puolesta.

Mekon mitat on esitetty viimeisessä kuvassa. Kuvien mallin pituus on 165cm ja käyttää M-koon mekkoa. Huom. Purjemekot ovat hieman pienempää kokoa, kuin Ulappahuppumekot ja Saaristovillamekot.

Samankaltaiset tuotteet