Ulappahuppuhaalari, valkoinen, musta ja harmaa
Ulappahuppuhaalari, valkoinen, musta ja harmaa Ulappahuppuhaalari, valkoinen, musta ja harmaa Ulappahuppuhaalari, valkoinen, musta ja harmaa Ulappahuppuhaalari, valkoinen, musta ja harmaa Ulappahuppuhaalari, valkoinen, musta ja harmaa Ulappahuppuhaalari, valkoinen, musta ja harmaa Ulappahuppuhaalari, valkoinen, musta ja harmaa Ulappahuppuhaalari, valkoinen, musta ja harmaa Ulappahuppuhaalari, valkoinen, musta ja harmaa Ulappahuppuhaalari, valkoinen, musta ja harmaa Ulappahuppuhaalari, valkoinen, musta ja harmaa

Ulappahuppuhaalari, valkoinen, musta ja harmaa

74,00 €

Haalarin mitat on esitetty viimeisessä tuotekuvassa.

Toimitusaika 2 - 7 työpäivää

Vauvojen Ulappahuppuhaalarit noudattavat  KIVIkivin yksinkertaista linjaa ja niukkaa värimaailmaa.  Haalareissa on numero 5; valkoisissa musta tai vanharosa, harmaissa valkoinen ja mustissa harmaa.

Eko-CO/Lycra 95/5%

Ulappatuotteet on valmistettu laadukkaista Suomessa neulotuista ekopuuvillaisista joustocollegekankaista. Materiaali on pehmeä ja joustava ja erittäin miellyttävä käytössä. Tuotteet voidaan pestä 60 C:ssa, näin on myös valkoisten tuotteiden puhtaanapito helppoa. Mitoituksessa on otettu huomioon mahdollinen noin 6% kutistuminen 60 C:een pesussa. Kuosittelu kosteana; näin tuotteiden malli säilyy parhaiten pesusta toiseen!

Hupparituotteet on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Virossa Suomessa neulotuista kankaista.