Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaus

Tilaus ei vaadi rekisteröitymistä verkkokaupan asiakkaaksi. Rekisteröityminen kuitenkin kannattaa, sillä seuraavien tilauksien tekeminen nopeutuu.


Maksutavat

Verkkopankkimaksut ovat Verifonen alaisia palveluita, jotka toteuttaa Verifone Finland Oy. 

Korttimaksujen palveluntarjoaja on Stripe. Maksun voi suorittaa seuraavilla korteilla: Visa, Mastercard, Amex, Visa Electron sekä debit-kortit.


Toimitustavat

Toimitustavaksi voi valita joko postituksen postin pakettiautomaattiin, postin toimipisteeseen, kotiinkuljetuksen tai Matkahuollon lähipaketin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Yli 150 euron toimitukset toimitetaan postikuluitta, lukuunottamatta kotiinkuljetusta.

Toimituskulut koskevat ainoastaan Suomen sisällä toimitettavia lähetyksiä. Lähetyksistä ulkomaille on sovittava erikseen.

Pyrimme toimittamaan tilaukset niin pian kuin mahdollista, viimeistään 1-3 arkipäivän kuluttua tilauksen saapumisesta. Pääsääntöisesti tilaus lähtee matkaan samana päivänä, jos tilaus on tehty arkena ennen kl.14. Mahdollisista viivytyksistä toimituksissa pyrimme informoimaan asiakasta.

Palautusoikeus

Postimyynnissä on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus.  Palautetun tuotteen tulee olla myyntikuntoinen ja käyttämätön. Palautuksista on ilmoitettava sähköpostitse info@kivikivi.fi tai verkkokaupan yhteydenottolomakkeella. Jos palautuksesta ei ole ilmoitettu etukäteen, yrityksen ei tarvitse lain mukaan vastaanottaa palautusta. Palautukseen on liitettävä tilinumero sekä palautuslomake tai lähetyslista. 

Palautus on asiakkaalle maksuton

Mainitse Postissa logistiikkayhtiömme nimi WebLog Finland Oy sekä sopimustunnus 671268. Peitä osoitekortista vanha viivakoodi. 

Jos tuote on tilattu Matkahuollolla, palautus Matkahuollolla onnistuu sopimustunnuksella 940594 Matkahuollon toimipisteessä.

Postista noutamatta jätetystä tilauksesta, joka palautuu, veloitamme Postin hinnaston mukaisen lunastusmaksun.

Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä asiakaspalautuksia. Kun tuote on todettu palautuskelpoiseksi, palautamme summan 14 vuorokauden kuluessa palautuksen saapumisesta perille. 

KIVIkivillä on lain mukaan oikeus tehdä tuotteen hintaan arvonalenemavähennys, mikäli tuote palautuessaan ei ole uudelleenmyytävässä kunnossa. Vaatteita on aina sovitettava puhtaalle iholle ja muutoinkin käsiteltävä niin, että ne säilyvät myyntikuntoisina. 

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilausta, pyydämme ilmoittamaan virheestä mahdollisimman pian. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on asiasta tehtävä välittömästi reklamaatio tuotteen toimittaneelle taholle.