Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaus

Tilaus ei vaadi rekisteröitymistä verkkokaupan asiakkaaksi. Rekisteröityminen kuitenkin kannattaa, sillä seuraavien tilauksien tekeminen nopeutuu.


Maksutavat

Verkkopankkimaksut ovat Verifonen alaisia palveluita, jotka toteuttaa Verifone Finland Oy. 

Korttimaksujen palveluntarjoaja on Stripe. Maksun voi suorittaa seuraavilla korteilla: Visa, Mastercard, Amex, Visa Electron sekä debit-kortit.


Toimitustavat

Toimitustavaksi voi valita joko postituksen postin pakettiautomaattiin, postin toimipisteeseen, kotiinkuljetuksen tai Matkahuollon lähipaketin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Yli 150 euron toimitukset toimitetaan postikuluitta, lukuunottamatta kotiinkuljetusta.

Toimituskulut koskevat ainoastaan Suomen sisällä toimitettavia lähetyksiä. Lähetyksistä ulkomaille on sovittava erikseen.

Pyrimme toimittamaan tilaukset niin pian kuin mahdollista, viimeistään 1-3 arkipäivän kuluttua tilauksen saapumisesta. Pääsääntöisesti tilaus lähtee matkaan samana päivänä, jos tilaus on tehty arkena ennen kl.14. Mahdollisista viivytyksistä toimituksissa pyrimme informoimaan asiakasta.

Palautusoikeus

Postimyynnissä on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus.  Palautetun tuotteen tulee olla myyntikuntoinen ja käyttämätön. Palautuksista on ilmoitettava sähköpostitse info@kivikivi.fi tai verkkokaupan yhteydenottolomakkeella. Jos palautuksesta ei ole ilmoitettu etukäteen, yrityksen ei tarvitse lain mukaan vastaanottaa palautusta. Palautukseen on liitettävä tilinumero sekä palautuslomake tai lähetyslista. 

Palautus on asiakkaalle maksuton. 

Mainitse Postissa logistiikkayhtiömme nimi WebLog Finland Oy sekä sopimustunnus 671268. Peitä osoitekortista vanha viivakoodi. 

Jos tuote on tilattu Matkahuollolla, palautus Matkahuollolla onnistuu sopimustunnuksella 9549889/WebLog Finland Oy Matkahuollon toimipisteessä.

Postista noutamatta jätetystä tilauksesta, joka palautuu, veloitamme Postin hinnaston mukaisen lunastusmaksun.

Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä asiakaspalautuksia. Kun tuote on todettu palautuskelpoiseksi, palautamme summan 14 vuorokauden kuluessa palautuksen saapumisesta perille. 

KIVIkivillä on lain mukaan oikeus tehdä tuotteen hintaan arvonalenemavähennys, mikäli tuote palautuessaan ei ole uudelleenmyytävässä kunnossa. Vaatteita on aina sovitettava puhtaalle iholle ja muutoinkin käsiteltävä niin, että ne säilyvät myyntikuntoisina. 

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilausta, tulee virheestä ilmoittaa viimeistään 14 päivän kuluessa. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on asiasta tehtävä välittömästi reklamaatio tuotteen toimittaneelle taholle.


Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

KIVIkivi Oy
Y-tunnus: 2815104-6

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Liisa Saijonmaa
044 3566682
info@kivikivi.fi

KIVIkivi Oy:n verkkokaupan rekisteriseloste

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on KIVIkivin asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä tilauksien hallinta ja käsittely. Tietoja voidaan käyttää toiminnan kehittämiseen sekä tilastollisiin tarkoituksiin.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavat tiedot:

  • Nimi
  • Osoite
  • Puhelinnumero
  • Sähköposti
  • Tilausten tiedot
  • Tilausten seurantakoodit

Säännönmukaiset tietolähteet

Verkkokauppa ja siihen liittyvät järjestelmät sekä lisäksi verkkokaupan markkinointiin liittyvät kampanjat.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille lukuunottamatta verkkokaupan tekniseen hallinnointiin liittyviä toimia (esim. palvelimen tai verkkokauppa-alustan hallinnointi).

Tietoja voidaan luovuttaa nähtäväksi rekisterissä oleville henkilöille tarkistusta varten. Tiedot voidaan poistaa järjestelmästä pyydettäessä.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille lukuunottamatta tekniseen hallinnointiin liittyviä toimia (esim. palvelimen tai verkkokauppa-alustan hallinnointi). Rekisteri on suojattu salasanalla.


Tietosuojaseloste 

Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot

KIVIkivi Oy (y-tunnus: 2815104-6)                                                

Porstuantie 4A                                                                                                                     

02330 Espoo

info@kivikivi.fi

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli, asioidessa käytetty valuutta. Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi, y-tunnus ja alv-tunnus.

Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.

Henkilötietoja käytetään:

Asiakassuhteen hoitamiseen

Tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn, sekä arkistointiin

Tilastollisiin tarkoituksiin

Markkinointitarkoituksiin

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.

Tietojen luovutus kolmansille osapuolille:

Luovutamme henkilötietoja logistiikka ja maksupalvelu yhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi.

Asiakkaan oikeudet:

Tarkistusoikeus

Oikaisuoikeus

Oikeus peruuttaa suostumus

Poisto-oikeus